lichtkoepel prijzen

De prijzen voor een lichtkoepel

De lichtkoepel prijzen variëren, dit ligt namelijk aan de variant en de lengte. zo kost een lichtkoepel van 50 cm €70- €95 euro en een lichtkoepel van 250 centimeter wel  €3500- €4500 euro. 

Model en diameter

Er zijn veel modellen om uit te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld bij aan platte koepels, ronde koepels, koepels met een opstand, ventilerende koepels en zonwerende koepels. Vele van deze lichtkoepels zijn betaalbaar, maar je kan ook kiezen uit wat voor soort glas. Bij meer lagen glas in de koepel, wordt een lichtkoepel wel iets duurder maar ook een stuk beter, hoe meer lagen hoe beter de isolatie is. Een lichtkoepel heeft dus vele opties.

Zelf installeren  

Een lichtkoepel kan ook zelf geïnstalleerd worden, maar het is wel verstandig om contact op te nemen met lichtkoepeltje.nl voor meer informatie. Zo zit je later niet met problemen als je de lichtkoepel zelf installeert. Ook is het natuurlijk een optie om een bedrijf in te schakelen om de lichtkoepel te laten installeren.

lichtkoepel prijzen

verschillende daken

Wat voor daken je hebt maakt ook een verschil. Bij bijvoorbeeld een plat dak is het plaatsen van een lichtkoepel helemaal geen slecht idee. Er komt bij een platdak al snel 60% meer licht binnen. Ook kan het verstandig zijn om bij een plat dak een ventilerende lichtkoepel aan te schaffen, zodat het zomers lekker door kan waaien en voor meer verkoeling kan zorgen. Een lichtkoepel bij een schuin dak is ook een optie. Standaard moet daken die schuin zijn tussen de 0-15 graden zijn voor een vlakke lichtkoepel, maar een dak van 15-30 graden is ook nog mogelijk. Er worden wel 2 eisen gesteld aan een schuin dak van 15-30 graden, namelijk. De ruit moet vlak gelegd worden en de koepel wordt rondom ingeplakt met dakbedekking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *