Het belang van energie vergelijken in België


Op www.energiehunter.be krijgt u meer inzicht in de nieuwe energieprijzen, waarom het op dit moment de juiste beslissing is om over te stappen en hoe dit werkt. Begin direct met minder betalen voor dezelfde energie en bespaar tot wel € 400,00,- per jaar in slechts 3 stappen. Gebruik de energievergelijker en stap vandaag nog over!

Bespaar honderden euro’s per jaar

Wij helpen u graag een handje als het gaat om energie besparen. Het is bekend dat jaarlijks de energieprijzen fors stijgen ten opzichte van voorgaande jaren, om die reden is België massaal bezig met energie vergelijken. Dat is op dit moment ook het meest gunstige om te doen.

Wist u dat een gemiddeld Vlaams huishouden tot wel € 350,00,- kan besparen op de energierekening? Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde Belg niet snel de overstap naar een voordelige energieleverancier maakt, in de wetenschap dat zij flink kunnen besparen als zij de overstap wél maken.

Overstappen naar voordelige energieprijzen

Overstappen naar een ander bedrijf is altijd spannend, dit geldt niet alleen voor energie. Overstappen naar een andere verzekeraar of een andere dergelijke instantie is ook altijd maar afwachten wat u kunt verwachten, maar zodra het einde van het jaar nadert gaat België ook massaal op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering, waarom? Om € 100,00,- tot € 150,00,- te besparen op jaarbasis.

Toch is men er wel huiverig voor om over te stappen van energieleverancier en tot wel € 350,00,- te besparen op jaarbasis. Men is erg afhankelijk geworden van gas en energie en willen het gebruik hiervan liever geen seconde op het spel zetten. Begrijpelijk, maar deze houding kost u wel enorm veel geld. Overstappen naar bijvoorbeeld Essent, Eneco, Octa + of Luminuskan echt veel geld besparen. 

Hoe voordelig zijn de energieprijzen?

Op dit moment zijn er steeds meer energieleveranciers die een flink stuk goedkoper zijn dan de grote namen die u kent uit de energiebranche. Hoe kan het dat zij zoveel goedkoper zijn? Steeds meer energieleveranciers maken goed gebruik van het internet. Zij bouwen een energiebedrijf op maar doen het net even anders dan de energieleveranciers die al jaren mee gaan. Slim!

Door zaken te doen vanuit het bedrijf dat alleen op het internet gevestigd zit, besparen zij enorm veel geld op bijvoorbeeld, personeelskosten, de huur of koop van een kantoor of bedrijfspand, en ja, ook op gas en energie! Want als uw bedrijf op internet gevestigd is hoeft u uw personeel niet warm te houden, er is namelijk geen personeel behalve de medewerkers die het internet bedrijf runnen.

Maakt dit een energieleverancier minder betrouwbaar? Absoluut niet! Sterker nog, deze bedrijven werken enorm hard om een verdiende plaats in de energiebranche te bemachtigen. Op dit moment is het zelfs zo dat de voordeligste energieleverancier van dit moment juist zo een bedrijf is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *