Wat heeft energielabelprijzen.nl u te bieden?

Energielabelprijzen.nl is een enige on-line tool voor EPA-adviseurs, zowel op commercieel als op administratief gebied. Kortom wij gaan het u gemakkelijk maken en opdrachten opleveren! U kunt via ons nieuwe aanvragen voor een energielabel ontvangen en u kunt uw vaste opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld makelaars direct aan u binden. Het merendeel van de energielabel aanvragen gaat via de makelaardij. Dit is ook logisch. Het overgrote gedeelte van de woningverkopen geschiedt via de makelaar. Niet alleen is de aanwezigheid van het energielabel noodzakelijk bij de overdracht, maar ook bij de in verkoopname, door vermelding van het label in commerciële uitingen zoals advertenties en op websites. Energielabelprijzen.nl is de verbindende schakel tussen de EPA-adviseur en de makelaar, maar ook tussen de eindklanten (woningbezitters).

Heeft u het diploma EPA-adviseur Utiliteitsgebouwen?

Wilt u opdrachten ontvangen voor utiliteitsgebouwen, geef dit dan ook aan, als u zich bij ons aanmeldt als EPA-adviseur. U kunt dit pas doen nadat u zich heeft aangemeld en bent ingelogd op deze website. Voor deze mogelijkheid brengen wij geen extra kosten in rekening. Opdrachtgevers kunnen bij ons aanvragen doen voor projecten. Dit kan voor een straat, een complex of een groot gebouw zijn. Opdrachtgevers kunnen dit op 2 manieren doen. Zij kunnen een verzoek doen om een directe prijsopgave of met een zogenaamde voorinschrijving. In het laatste geval wordt u alleen verzocht aan te geven of u aan de gevraagde condities kunt voldoen en natuurlijk of u voor het project later een offerte wilt maken. De opdrachtgever selecteert zelf de EPA bedrijven waarvan hij een offerte wenst te ontvangen. Hij zal daarvoor het EPA bedrijf daarvoor natuurlijk wel alle gegevens dienen te verstrekken.

Verplichting energielabel in 2021

Het is sinds enkele jaren verplicht om een woning te voorzien van een definitief energielabel bij de verkoop of aankoop (en bij verhuur). Sinds 2015 heeft elke woning een voorlopig energielabel ontvangen van de overheid. Deze dient hij/zij definitief te maken door een energiedeskundige in te schakelen. Een energiedeskundige komt bij je thuis om de woning goed te bekijken en de huidige situatie te inventariseren. Hij brengt uiteindelijk een oordeel uit en bepaald of een woning bijvoorbeeld een goed label A of label B krijgt (of juist een slecht milieulabel zoals F of G). Deze informatie is relevant voor potentiële nieuwe woningbezitter. Ze weten dan hoe energiezuinig het huis is.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *