Vergelijk je vaste lasten en bespaar

Een zorgverzekering, woonverzekering en autoverzekering: je ontkomt er niet aan. Deze kosten komen maandelijks terug en zorgen ervoor dat een groot deel van je inkomen meteen doorgesluisd kan worden naar de desbetreffende verzekeraar. Maar wist je al dat je door te vergelijken een heleboel kunt besparen? Er zijn zoveel aanbieders voor deze vaste lasten dat het kiezen van één aanbieder vaak het gemakkelijkst lijkt, maar niets is minder waar. Je hoeft alleen je wensen en behoeften duidelijk in beeld te hebben en kunt daarna al snel maandelijks veel besparen.

Vergelijk je zorgverzekering en bespaar tot 200 euro per jaar

Je zorgverzekering kun je elk jaar opnieuw uitkiezen. De premies en bijbehorende voorwaarden veranderen elk jaar en daarom is het dan ook goed om research te doen en niet klakkeloos te verlengen. Wist je dat deze premies al half november online komen? Je hebt dan dus anderhalve maand de tijd om te vergelijken en te besparen. Vul jouw wensen: bijvoorbeeld een hoog eigen risico, een tandartsverzekering en genoeg fysiobehandelingen, in een vergelijker en je kunt direct zien welke verzekering het voordeligst is en voldoet aan jouw wensen.

Besparen op je energie

Gas, water en licht zijn niet goedkoop, helaas. Toch hebben we dit elke maand weer nodig. Je kunt daarom het best in de gaten houden wanneer je contract afloopt en dan op zoek gaan naar een mooie aanbieding. Ook bij energie is het goed te kijken naar wat je behoeftes zijn. Hoe groot is je huis, hoe vaak ben je thuis en hoeveel verbruik je dus per maand? Dit kun je invullen en het vergelijken kan beginnen. Ben je milieubewust? Kies dan voor groene energie uit Nederland. Ook dit kan je vaak als optie invoeren tijdens het vergelijken. Een goede tip is ook nog om te checken of er cashback acties zijn. Hiermee kun je namelijk tientallen tot wel honderden euro’s terugkrijgen bij het afsluiten van een energiecontract. Wil je gas water licht online aanvragen?

Je autoverzekering op elk moment aanpassen en direct besparen

Op je autoverzekering kun je daarentegen direct besparen! De meeste autoverzekeringen kun je direct online afsluiten en de oude ook zo gemakkelijk opzeggen. Let er wel op dat de nieuwe autoverzekering wordt goedgekeurd (dat is vaak binnen een paar uur) voor je de oude opzegt, dit voorkomt dat je onverzekerd de weg op gaat. Voor een auto heb je alleen je kenteken en je woonplaats nodig en je kunt direct beginnen met vergelijken (en besparen!).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *