Restyle je woning met behulp van Relaxury

Is jouw interieur toe aan een make over? Of ben je op zoek naar een aantal goede kasten maar lijken deze onvindbaar? Herontdek jouw woning met de exclusieve maatwerk meubels van Relaxury in de metropolitan luxury stijl. Combineer je eigen klassieke meubels met een modern interieur bestaande uit strakke lijnen, luxe meubels en een functioneel design. Lees verder!

Jouw design uitgevoerd door Relaxury

Met name kasten zijn vaak een lastig meubelstuk om te vinden voor een specifiek doel of specifieke plek. De oplossing is een kast op maat gemaakt. Of het nu gaat om een tv-wand of cinewall met inbouw sfeerhaard, een kledingkast of boekenkast op maat, laat je kasten op maat maken in de uitvoering en afmeting die aansluit op de stijl van jouw inrichting. De meubelmakers zullen altijd eerst langs komen om te praten en jouw wensen te bespreken. Zo kun je gemakkelijk aangeven welke maat, kleur en uitstraling je zoekt, en welke indeling belangrijk is. Wil je bijvoorbeeld een wandkast met of zonder deuren? En wil je ingebouwde verlichting? En hoe wil je de schappen indelen? Moeten deze even groot zijn of wil je deze juist wat meer speels verdelen? Om op al deze vragen een antwoord te kunnen geven zal de meubelmaker je begeleiden.

Klaar voor de tekentafel

Geef je wensen duidelijk aan. De kast voor in de woonkamer, keuken of studeerkamer zal op zo’n manier getekend worden dat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Pas wanneer het inderdaad helemaal naar jouw zin is, gaan de meubelmakers aan het werk. Zo weet je zeker dat jouw wandkast past in de betreffende kamer en zal matchen met jouw interieur.

Extra aandacht en service

Kies je voor op maat gemaakte meubels, dan krijg je vaak net even dat extra stukje aandacht en service dan bij een standaard model kast. Zo zorgt de meubelmaker dat de kast op de afgesproken datum geleverd en geplaatst zal worden in je woning in de desbetreffende ruimte. Inbouw- en grote meubels worden altijd op locatie gemonteerd. Bovendien komt een meubelmaker altijd even van tevoren langs om te kijken hoe de kast het beste tot zijn recht zal komen in jouw woon- of slaapkamer. Op deze manier kun jij eventueel speciale wensen en details bespreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld speciaal beslag zoals; scharnieren en ladegeleiders met softclose, push-to-open of zelfs elektrisch aangedreven. Op locatie kan de meubelmaker zelf ook eenvoudig zien of er eventuele obstakels, zoals plinten, leidingen en stopcontacten in de weg zullen zitten. En deze zal daar waar nodig persoonlijk advies over geven.

Inspiratie

Als je op zoek bent naar inspiratie voor jouw woning, is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan de showroom. Daar kun je unieke items ontdekken die perfect passen bij jouw interieur. Het is belangrijk om te zoeken naar een combinatie van functionaliteit, prachtig design en hoogwaardige materialen. Door de materialen en kleuren af te stemmen op de rest van jouw interieur, creëer je eenheid en rust in huis, wat zorgt voor een tijdloos interieur. Vervolgens kan de meubelmaker een uniek item maken dat volledig aansluit bij jouw behoeften als gebruiker. Zo heb je niet alleen een prachtig meubelstuk, maar ook een item dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl en smaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *